Free Standard Worldwide Shipping on ALL ORDERS OVER €200 / £175 / $220*
*Terms of Service apply.
×

DE BANDANA IS JOUW PERFECTE ZOMER ACCESSOIRE

Het dragen van de zijden bandana is weer terug van weggeweest. Dit modieuze accessoire kan op talloze manieren worden gedragen en geeft je outfit direct een andere uitstraling. Bovendien heeft een zijden bandana ook nog een functie: het beschermt je haar tegen de zon en de wind. In deze blog delen we onze favoriete manieren om onze zijden bandanas te dragen.

In je haar

Een van de meest voorkomende manieren om een zijden bandana te dragen, is in je haar. Combineer het bijvoorbeeld met een lage knot voor een stijlvolle en elegante look, of draag het in je staart of vlecht voor een leuke en kleurrijke twist. Geen zin in een ingewikkelde haarstijl? Draag de bandana gewoon als hoofdband om je hoofdhuid tegen de zon te beschermen.


Om je haar te beschermen

Zijden bandana's zijn niet alleen modieus, ze zijn ook erg praktisch. De zijde beschermt het haar namelijk tegen de zon en de wind, waardoor het minder snel beschadigd raakt. Draag een zijden bandana bijvoorbeeld op een zomerse stranddag of tijdens een wandeling in het bos. Of draag het als haarsjaal om 's nachts je krullen te beschermen.


Als top

Een zijden bandana kan ook gedragen worden als top. Heerlijk koel voor de aankomende zomermaanden. Maak je festival look af door in plaats van een normale top een bandana te dragen. Drapeer de bandana om je heen en knoop hem vast op je rug voor een unieke en stijlvolle top.

Een meisje kijkt in de camera en draagt een zijde bandana als sjaaltje om haar hoofd..

Als sjaal

Een zijden bandana kan ook worden gedragen als sjaal. Combineer het bijvoorbeeld met een effen shirt of jurk voor een kleur statement, met overalls en een simpele blouse of draag het om je nek als accessoire bij een blazer. Een zijden bandana geeft elke outfit een chique uitstraling en is geschikt voor elke gelegenheid.

Aan je Tas

Een zijden bandana kan ook worden gebruikt als accessoire voor je tas. Knoop de bandana om de handvatten van je tas voor een leuke en kleurrijke touch. Er zijn talloze manieren om een zijden bandana te dragen. Het geeft je outfit direct een modieuze en chique uitstraling, maar kan ook heel praktisch zijn ter bescherming van je haar.

Er zijn eindeloze mogelijkheden om met een bandana te experimenteren en jouw eigen, unieke stijl te ontdekken. Alle bandana's van Old Habits Die Hard zijn gemaakt van 100% zijde.

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

Ok, got it
×

Most Popular

The Iconic - Vintage White

€169,95

More sizes available

The Iconic - Smooth Shadow

€169,95

More sizes available

The Iconic - Dizzle Desert

€169,95

More sizes available