Free Standard Worldwide Shipping on ALL ORDERS OVER €200 / £175 / $220
×

Blog

DRAAG JE HOED TIJDENS EEN BRUILOFT

Het trouwseizoen is aangebroken! Er is geen beter moment om jouw Old Habits Die Hard hoed te dragen dan tijdens een bruiloft.

Draag je hoed tijdens een bruiloft. Hoe draag ik een hoed naar een bruiloft. Kan ik een Hoed dragen tijdens een bruiloft.

Traditie van de High society

Het dragen van hoeden op een bruiloft is een traditie, onder de Engelse aristocratie. Tegenwoordig is deze traditie niet alleen meer voorbehouden aan de high society - hoeden zijn het nieuwe statement accessoire, en kunnen naar elke gelegenheid gedragen worden, zelfs tijdens een bruiloft!

De juiste hoed

Of je nu een chique fedora hoed of een zomerse strohoed draagt, een hoed is een geweldige manier om jouw outfit te upgraden en je persoonlijke stijl te laten zien. Bij Old Habits geloven wij in de kracht van de hoed en de vele verschillende manieren waarop je je hoed kan dragen. Als het gaat om het dragen van een hoed naar een bruiloft, is het belangrijk om je outfit en de stijl van het evenement in gedachten te houden. Een wollen hoed, zoals "The Iconic Dusty Pink", is perfect voor een chique bruiloft, terwijl een casual hoed zoals "The Straw Iconic Limited Eclipse" meer geschikt is voor een informele strandbruiloft.

Heb plezier!

Het leukst is om tijdens een bruiloft creatief te zijn met je outfit. Experimenteer met verschillende hoeden en stijlen – durf uit je comfortzone te stappen en creëer een unieke look die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Op zoek naar de perfecte hoed voor een aankomende bruiloft? Bekijk onze Wedding Edit

 

 

Hoofdfoto via Taar Willoughby. 

Older Post
Newer Post

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

Ok, got it
×

Most Popular

The Iconic - Dusty Pink

$184.00

More sizes available

-29% off

The Iconic - Smooth Shadow

$184.00 $129.00

More sizes available

-29% off

The Iconic - Jungle Fever

$184.00 $129.00

More sizes available