Free Standard Worldwide Shipping on ALL ORDERS in June!
*Terms of Service apply.
×

GEBRUIK JE HOED OM HUIDVEROUDERING TEGEN TE GAAN

Gebruik je hoed om huidveroudering tegen te gaan! Hoe horen we je denken? De Europese zomer is aangebroken, lange zomeravonden, rosé op het terras, en een mooie gebruinde huid, want wie wil dat nou niet? Je ziet er frisser en gezonder uit, maar wat doen zonnestralen met je huid en hoe kun je jezelf daartegen beschermen?


In Australië is er een bekend gezegde dat iedereen kent, jong en oud; Slip on a shirt, slop on sunscreen and slap on a hat, met deze overheidscampagne, die in de jaren ‘80 is gestart is de toon gezet en weten jong en oud hoe ze zich zouden moeten beschermen tegen de zon. En dat doen mensen ook echt, beschermen van je huid is down under zo belangrijk. In Nederland zien we deze trend ook opkomen en daarom hier onze tips!


Slip ..

on a shirt, wanneer je in de zon gaat zitten, gaat wandelen of op vakantie bent. Kies voor een linnen blouse en niet voor een synthetische stof, dit is luchtig, droogt snel en ademt. Wanneer je van plan bent meerdere uren in de felle zon door te brengen is dit zeker aan te raden. Het advies is om tussen 13.00 en 15.00 uur niet direct met je ontblote huid in de zon te zetten. Probeer de schaduw op te zoeken, neem een parasol mee of volg onze tips hieronder voor het behoud van een gezonde, mooie huid.

Slop ..

on some sunscreen! Zonnebrand creëert een directe barrière tussen je huid en de zon. Het voorkomt niet alleen verbranding, maar houdt je huid ook op de lange termijn jong! Smeer zonnebrand rijkelijk en breng het vaak opnieuw aan. In Australië is de regel 1 theelepel per ledemaat! Dat klinkt heel veel en is even wennen, maar zeker nodig voor optimale bescherming. Smeer je tenminste elke 3 uur in en vaker als je veel zwemt of zweet. Let erop dat de zonnebrand minimaal factor 30 bevat en dat deze bescherming tegen UV-A en UV-B straling biedt. De zonnebrand van Nourished is gemaakt met minerale filters en weerkaatst de zonnestralen op je huid. De Natuurlijke Zink Zonnebrand SPF50 van Nourished is perfect voor een zonnige dag aan het strand. Ben je veel onderweg? Dan is niet smeren geen optie! Gebruik dan de Natuurlijk Zink Zonnebrand Stick SPF50. Deze zonnebrand stick stop je gemakkelijk je tas.  

Slap ..

on a HAT! We willen allemaal zo lang mogelijk een jonge uitstraling hebben en we willen geen huid die er gerimpeld uitziet. Dan is jezelf beschermen tegen de zon zeker een goed idee. Zonnebrand is het nr. 1 anti-ageing product, maar het dragen van een hoed beschermt je huid direct tegen de zon EN zorgt ervoor dat je minder snel gaat fronsen, win-win! De favoriete strohoeden van team Old Habits voor deze zomer zijn de Summer Horizon, Volcano Beach en The Tourist. Ben je op zoek naar de beste summer-styles om mee te nemen naar het strand of te dragen tijdens warme zomerdagen, bekijk dan The Straw collectie.


Met deze drie simpele tips kom jij de zomer wel door! En nu genieten en stralen met die mooie hoed. Voor vragen over de hoeden kun je terecht bij onze webchat of via insta DM @oldhabitsdiehardnl.

Shop The Straw Collectie

Deze post is in samenwerking met Nourished.

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

Ok, got it
×

Most Popular

The Iconic - Vintage White

€169,95

More sizes available

The Iconic - Smooth Shadow

€169,95

More sizes available

The Iconic - Dizzle Desert

€169,95

More sizes available