Free Standard Worldwide Shipping on ALL ORDERS OVER €200 / £175 / $220*
*Terms of Service apply.
×

HOEDEN ZIJN DE FESTIVAL MUSTHAVE DIT SEIZOEN

A girl at coachella festival. sofia coelho at coachella festival wearing a cowboy hat. Cowboy hat. Festival hoed. Cowboy hoed.

De zon begint steeds meer te schijnen, de dagen worden langer en dat kan maar één ding betekenen: het festival seizoen is weer begonnen! De tijd van zon, muziek, vrienden en onvergetelijke momenten. Dit is de perfecte tijd om niet alleen te genieten van geweldige muziek, kunst en cultuur, maar ook om jouw unieke stijl te laten zien. En wat is een betere manier om de leukste festivals deze zomer af te gaan met een prachtige hoed van Old Habits Die Hard?


Waarom een hoed tijdens een festival?

Met hoeden maak je niet alleen een stijlstatement te maken, ze zijn ook super praktisch tijdens festivals! Hier zijn een paar redenen waarom je deze zomer absoluut een hoed moet dragen tijdens festivals:

Bescherming tegen de Zon
Laten we eerlijk zijn, niets bederft een festivaldag sneller dan een zonnesteek! Een hoed biedt de perfecte bescherming tegen de zonnestralen, zodat je de hele dag zorgeloos kunt dansen. Met een brede rand houd je niet alleen je gezicht, maar ook je nek en schouders uit de zon, waardoor je huid beschermd blijft tegen schadelijke UV-straling.


Unieke Stijl
Fashion week is er niets bij! Festivals zijn de perfecte gelegenheid om je creativiteit en persoonlijke stijl te laten zien. Een cowboyhoed bijvoorbeeld kan je outfit echt afmaken en je onderscheiden van de menigte. Of je nu kiest voor een elegante floppy hoed, een trendy bucket hat of een klassieke strohoed, een hoed kan je look compleet maken en je laten opvallen in de festivaldrukte.


Comfort en Gemak
Of je nu aan het dansen bent, rondloopt of gewoon van de muziek geniet, een hoed blijft op zijn plek en zorgt ervoor dat je haar er geweldig uitziet. Zelfs na een lange dag of een lang weekend. Sta je een lang weekend op een festival? Kies voor gemak en zet je hoed op! No more bad hair days!

A girl wears a cowboy hat. Cowboy hoed op een festival. Een jonge vrouw draagt een cowboy hoed op een festival. Cowboy hoeden zijn de festivla musthave van deze zomer.

Bescherming tegen de regen
Het weer in Nederland kan behoorlijk onvoorspelbaar zijn, vooral tijdens de zomermaanden. Een waterbestendige hoed kan beschermt je tegen onverwachte regenbuien, waardoor je droog en comfortabel blijft. Zo kun je blijven genieten van het festival zonder onder een paraplu te hoeven schuilen.

Fotogenieke Accessoire
Een hoed is ook een geweldig accessoire voor je festivalfoto's. Het kan een eenvoudig maar opvallend element toevoegen aan je foto's, waardoor je herinneringen aan het festival nog specialer worden. Of je nu selfies maakt of groepsfoto's met vrienden, een hoed zorgt ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet.


Bepaal de stijl of kleur

Bij Old Habits hebben we een uitgebreide collectie met verschillende stijlen en kleuren. Er is dus iets voor iedere festivalganger. Onze favorieten festival hoeden zijn de strohoed, The Iconic, The Society en The Rodeo.

Strohoed
De strohoed is ideaal voor zomerse festivals! Stijlvol en biedt uitstekende bescherming tegen de zon. Het lichte materiaal houdt je koel, zelfs op de heetste dagen.


The Iconic
The Iconic is een klassieke fedora die elke outfit een vleugje elegantie geeft. Perfect voor de festivalgangers die houden van een tijdloze, chique stijl. Met de Iconic maak je een subtiele maar krachtige statement.


The Society
Wil je echt opvallen? Dan is onze Society iets voor jou! Deze fedora met brede rand is ontworpen om een statement te maken. The Society voegt een dramatisch element toe aan je festivaloutfit.


The Rodeo
De cowboyhoed is terug van weggeweest en helemaal hot deze zomer! The Rodeo brengt een vleugje wilde westen flair naar je festivallook. Stoer, stijlvol en perfect voor een zorgeloze festivaldag. Laat je innerlijke cowboy of cowgirl los en geniet van de zomer in stijl.

A girl at a festival. Irene Hin festival. Irene Hin festival hoed. Irene Hin cowboy hoed. Festival hoeden. Cowboy hoed op een festival.

Onze tips voor het dragen tijdens een festival


Kies voor Comfort

Zorg ervoor dat je hoed goed past en comfortabel zit. Je wilt niet de hele tijd bezig zijn met het rechttrekken ervan. Probeer verschillende maten en stijlen om jouw perfecte fit te vinden.


Accessoires

Voeg een persoonlijk tintje toe met een mooie strap, bandana of een koord. Dit maakt je hoed uniek en past perfect bij de festivallook.


Houd het Praktisch

Denk aan de weersvoorspellingen en kies een hoed die daar bij past. Alle wollen hoeden van Old Habits Die Hard zijn bestemd voor zowel regen als zon. Voor zonnige dagen zijn onze strohoeden of society collectie met UV-bescherming perfect.


Mix en Match

Wees niet bang om te experimenteren met verschillende outfits en hoeden. Soms kan een onverwachte combinatie een geweldige look opleveren!

A girl at a festival. Irene Hin festival. Irene Hin festival hoed. Irene Hin cowboy hoed. Festival hoeden. Cowboy hoed op een festival.

Of je nu op zoek bent naar bescherming tegen de zon, een unieke stijl, of gewoon wat extra comfort tijdens je festivalavonturen, de hoeden van Old Habits Die Hard zijn de perfecte accessoire om mee te nemen. Met veel verschillende stijlen om uit te kiezen, is er zeker een festival hoed die bij jou past en je festivalervaring nog beter maakt! Dus waar wacht je nog op? Maak je klaar om deze zomer in stijl te feesten!

Shop de Festival Collectie

Heb jij al een favoriete festival hoed? Vergeet niet je festivalfoto's met ons te delen! We love to see you shine!

Tag ons via @oldhabitsdiehardnl of gebruik de hashtag #oldhabitsdiehardnl en wie weet zie jij jezelf terug op onze Instagram pagina.


We kunnen niet wachten om te zien hoe jij je hoed draagt tijdens je volgende festival avontuur!

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

Ok, got it
×

Most Popular

-20% off

The Iconic - Vintage White

€169,95 €135,96

More sizes available

The Iconic - Bamboo Green

€169,95

More sizes available

The Iconic - Smooth Shadow

€169,95

More sizes available