Free Standard Worldwide Shipping on ALL ORDERS OVER €200 / £175 / $220*
*Terms of Service apply.
×

OLD HABITS DIE HARD'S BESTSELLING HOEDEN

De Old Habits Die Hard hoeden zijn enorm uiteenlopend, daarom hebben wij voor jou onze 5 bestverkochte hoedenstijlen op een rijtje gezet! Deze zijn niets voor niets geliefd. Het dragen van onze hoofdaccessoires maakt jouw outfit compleet.


The Straw Iconic Limited Eclipse 

Onze “ The Straw Iconic - Limited Eclipse ” is de perfecte eyecatcher hoed voor deze zomer. Je steelt niet alleen de show op het strand, maar ook door het te combineren met een dagelijkse outfit. De hoed is gemaakt van stro, dit maakt de hoed luchtig. Ideaal voor de zomer!


The Iconic Smooth Shadow 

De “ The Iconic - Smooth Shadow ” is, met haar zandkleur, een tijdloze aanvulling in iedere garderobe. Deze fedora hoed maakt een statement met de driehoekige vorm en bredere rand. Een boost voor iedere outfit, ongeacht het seizoen.


The Iconic Black Pearl

Daarnaast hebben we ook nog een andere parel binnen de Iconic familie, namelijk “The Iconic - Black Pearl”. Met deze tijdloze hoed is geen enkele outfit saai! Een zwarte wollen hoed kan niet ontbreken in jouw hoedencollectie.

Een vrouw leunt op een auto. Zij kijkt weg van de camera en houdt een beige fedora hoed vast van Amsterdamse hoedenmerk Old Habits Die Hard. Hoed Amsterdam

The Bullfighter Off-White

Een andere bestseller is onze “The Bullfighter - Off-White”. Een klassieker voor de beginnende hoedenliefhebber of om jouw collectie uit te breiden. Je kunt niet fout gaan met een witte hoed! Met een flat cap kan je elke outfit omtoveren tot iets speciaals.


The Flat Cap Straciatella

Onze “Flat Cap - Stracciatella” is tijdloos en te combineren met eindeloze stijlen. Een musthave voor iedere kast. Deze 5 musthaves heeft iedereen nodig. De items passen bij iedere outfit en er kunnen eindeloze combinaties mee gemaakt worden. It’s time to shine!

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

Ok, got it
×

Most Popular

The Iconic - Vintage White

€169,95

More sizes available

The Iconic - Smooth Shadow

€169,95

More sizes available

-20% off

The Iconic - Dizzle Desert

€169,95 €135,96

More sizes available