Free Standard Worldwide Shipping on ALL ORDERS OVER €200 / £175 / $220*
*Terms of Service apply.
×

EEN SPECIALE BOODSCHAP VAN ONZE OPRICHTSTER: TERUG NAAR ONZE ROOTS

Voordat we je meenemen in de details van onze herfst/wintercollectie, wil ik, Talisa, de eigenaresse van Old Habits graag even een stap terug nemen en een persoonlijk bericht met jullie delen. Als oprichter van Old Habits Die Hard ben ik ontzettend dankbaar voor de reis die we samen tot nu toe hebben afgelegd.

“Beste Hoedliefhebbers,

“Namens ons kleine, toegewijde team van drie bij Old Habits Die Hard wil ik jullie bedanken voor jullie voortdurende steun. Jullie liefde voor onze hoeden maakt dit avontuur zo bijzonder! Het betekent onwijs veel voor ons als team om te horen hoe onze creaties een plek in jullie leven hebben gekregen en hoe jullie onze hoeden door de jaren heen blijven verzamelen en koesteren. Jullie verhalen inspireren ons om met passie door te gaan en onze liefde voor het ambacht levend te houden.”

Texturen en patronen van deze herfst op kantoor

Terug naar Onze Wortels

“Als een klein bedrijf dat uit slechts drie toegewijde personen bestaat, hebben we letterlijk en figuurlijk vele hoeden op. Wij doen alles zelf, van het inpakken van bestellingen tot het beheren van de klantenservice en het ontwerpen van nieuwe producten. Dit is een uitdaging, maar ook iets waar wij als klein team erg trots op zijn. Voor ons is het belangrijk om de balans op te maken tussen onze exponentiële groei de afgelopen jaren zonder dat wij onze kernwaarden uit het oog verliezen.


Daarom kiezen we ervoor om weer terug te gaan naar wat ons merk zo uniek maakt: kleine, limited collecties met beperkte oplages. Vanaf nu zullen we iedere paar maanden nieuwe limited-edition collecties lanceren, gemaakt met dezelfde zorg en aandacht die je van ons gewend bent, maar in beperkte oplages. Zodra een ontwerp uitverkocht is, is het waarschijnlijk voorgoed uitverkocht, behalve als het behoort tot onze basiscollectie. Zo blijven onze stukken uniek en behouden we de kwaliteit die jullie van ons verwachten.”

l

Meer Dan Alleen Een Hoed

“Wanneer je bij ons bestelt of in de winkel koopt, ontvang je niet alleen een hoed; je wordt onderdeel van ons verhaal en onze missie. Ieder item, of het nu een klassieke fedora, een trendy flat cap, een gezellige fluffy bucket hat of een stijlvolle bandana is, wordt met zorg gemaakt en weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en productie in lage hoeveelheden. We geloven dat dit niet alleen ons vakmanschap naar voren brengt, maar ook aansluit bij jullie waarden als bewuste consumenten.


Onze reis samen blijft voortzetten. Daar zijn we enorm dankbaar. Zonder jullie steun en vertrouwen in onze visie hadden wij het nooit zover geschopt. Dank jullie wel dat jullie een essentieel onderdeel zijn van ons verhaal.”

Isabelle Bokken draagt onze pluizige muts

Blijf Op De Hoogte!

“We hebben zoveel spannende dingen in het vooruitzicht en we kunnen niet wachten om onze nieuwste collectie met jullie te delen! We beloven dat het het wachten waard zal zijn! Bedankt voor jullie vertrouwen en steun in onze visie.











Liefs,

Talisa

Creatieve Oprichtster van Old Habits Die Hard”

Bekijk onze nieuwste producten

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

Ok, got it
×

Most Popular

-20% off

The Iconic - Vintage White

€169,95 €135,96

More sizes available

The Iconic - Bamboo Green

€169,95

More sizes available

The Iconic - Smooth Shadow

€169,95

More sizes available