Free Standard Worldwide Shipping on ALL ORDERS OVER €200 / £175 / $220*
*Terms of Service apply.
×

FAV0RIETE HOEDEN UIT ONZE NIEUWE COLLECTIE

Het is weer de tijd van het jaar waarin we ons kunnen verliezen in de prachtige wereld van mode en stijl. De nieuwe collectie hoeden is eindelijk binnen en we kunnen niet wachten jullie onze persoonlijke favorieten te laten zien!


Deze collectie draait alles om gedurfde kleuren en opvallende stukken die je garderobe een boost geven. Laten we eens kijken naar enkele bestsellers uit de collectie en ontdek waarom ze zo geweldig zijn!

De Krachtige Klassieker


Rood is altijd een krachtige kleur geweest die niet alleen zelfvertrouwen uitstraalt, maar ook een statement maakt. Deze keer zie je het overal op de catwalk voorbij komen, van jurken tot accessoires. De diepe, rijke tinten zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu een avondje uit gaat of een dag op kantoor doorbrengt. 


Rood staat bekend als een tijdloze kleur die nooit uit de mode raakt, en dit seizoen is geen uitzondering. Een rood statement-stuk is een must-have voor elke fashionista die haar kracht wil laten zien! 


The Society Bloody Mary is de perfecte keuze om je zomer garderobe aan te vullen en deze stralende kleur terug te laten komen in je kledingkast. Terug van weggeweest en een echte must-have nieuwe hoed voor dit seizoen!

De Luxueuze Tint 


Donkerpaars is een kleur die direct elegantie en luxe uitstraalt. Het is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een verfijnde look met een vleugje mysterie.


Deze diepe, bijna koninklijke tint is dit seizoen enorm populair en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Of het nu gaat om een fluwelen jurk of een paar fluwelen hakken, donkerpaars voegt direct een vleugje glamour toe aan elke outfit. Het is een kleur die je laat opvallen, zelfs in een menigte.


The Society Poppin Purple is de nieuwe hoed uit onze collectie. Speciaal ontworpen voor fashion liefhebbers met een elegante uitstraling. Omarm je innerlijke, gedurfde stijl met deze hoed die kleuren doet opvallen. Laat je persoonlijkheid stralen met deze wollen hoed. Maak een stijlstatement en trek de aandacht waar je ook gaat.



De Zachte Tegenhanger 


Lila is de perfecte tegenhanger van de diepe, rijke kleuren die dit seizoen zo populair zijn. Deze zachte tint brengt een vleugje zachtheid en vrouwelijkheid in je look, waardoor het een favoriet is onder fashionista's overal ter wereld. Of het nu gaat om een lila trui of een paar lila sneakers, deze kleur voegt een speels en toch verfijnd element toe aan elke outfit. Het is een geweldige manier om je look op te frissen en wat lenteachtige vibes toe te voegen aan je garderobe.


The Society Purple Rhapsody is een nieuwe fedora hoed uit onze collectie, het plezier dat voorkomt uit het onvoorwaardelijk jezelf te willen zijn. Er is geen beter gevoel dan dat! Voel de energie die door het leven golft en vind de schoonheid in het dagelijks leven met deze speciale kleur.



 De Tijdloze Klassieker  


Last but not least, wit blijft een tijdloze favoriet in elke garderobe. Of het nu gaat om een witte blouse, een paar witte jeans of een witte blazer, deze kleur is een absolute must-have dit seizoen. Het is fris, veelzijdig en moeiteloos chic. Bovendien is wit de perfecte kleur om te combineren met de andere kleuren uit deze collectie. Of je het nu draagt als accentkleur of als hoofdkleur, wit voegt altijd een vleugje verfijning toe aan elke look.


 The Iconic Vintage White  maakt al je outfits helemaal af. Deze wollen fedora is een tijdloze investering die bij elke stijl en bij elke garderobe past. Er bestaat geen saaie outfit, als je deze hoed toevoegd.



Trendy Accessoires - Met een Knipoog naar Beyoncé haar stijl  


Naast de geweldige kleuren die deze collectie domineren, zijn er ook cowboy trends die je niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan die iconische cowboyhoed die onlangs een enorme hit werd dankzij niemand minder dan Beyoncé. Door haar baanbrekende album is de rodeo hoed een must-have accessoire geworden voor elke fashion-forward vrouw die een statement wil maken met haar stijl. Voeg een vleugje flair toe aan je look met deze trendy fedora hoed en je zult zeker opvallen waar je ook gaat!

Shop de nieuwe collectie

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

Ok, got it
×

Most Popular

-20% off

The Iconic - Vintage White

€169,95 €135,96

More sizes available

The Iconic - Bamboo Green

€169,95

More sizes available

The Iconic - Smooth Shadow

€169,95

More sizes available