Free Standard Worldwide Shipping on ALL ORDERS OVER €200 / £175 / $220*
*Terms of Service apply.
×

SNEAK PEEK L'EPISODE DU PARIS COLLECTIE

Ontdek onze nieuwe collectie, waarin we je meenemen op reis door de iconische en elegante straten van Parijs. Deze plek reflecteert het gevoel en de sfeer die we met onze nieuwe collectie willen overbrengen. De viering van charme, gedurfde kleuren en een speelse en levendig geest. De Iconic Collection is de grote zus van de Classic Collection. De Iconic Collection is geïnspireerd op de iconische en tijdloze fedora hoed. Deze driehoekige hoed maakt een statement door zich te onderscheiden van de rest van de groep met een bredere, strakke rand.


De Balero Collection is een collectie geïnspireerd op hoedendie oorspronkelijk werden gemaakt in Cordoba, Spanje in de zeventiende eeuw. Deze hoeden werden gedragen door arbeiders om zich tegen de zon te beschermen.


De Society Collection belichaamt het gezegde 'Go Big or Go Home'. Deze collectie is geïnspireerd op de driehoekige vorm van de iconische fedora hoed met een oversized twist. Maak een statement met The Society Collection met de grotere rand.We nemen je mee in de kleuren en modellen die eind maart op de website zullen verschijnen. De modellen die terug zullen komen zijn: The Iconic, The Society en The Balero.


De Iconic Collection is de grote zus van de Classic Collection. De Iconic Collection is geïnspireerd op de iconische en tijdloze fedora hoed. Deze driehoekige hoed maakt een statement door zich te onderscheiden van de rest van de groep met een bredere, strakke rand.


De Balero Collection is een collectie geïnspireerd op hoeden die oorspronkelijk werden gemaakt in Cordoba, Spanje in de zeventiende eeuw. Deze hoeden werden gedragen door arbeiders om zich tegen de zon te beschermen.


De Society Collection belichaamt het gezegde 'Go Big or Go Home'. Deze collectie is geïnspireerd op de driehoekige vorm van de iconische fedora hoed met een oversized twist. Maak een statement met The Society Collection met de grotere rand.

Verschillende kleuren die je in de nieuwe collectie gaat zien: 


Bamboo Green

Een frisse nieuwe groene tint, geïnspireerd op je favoriete zomerdrankje op een warm terras. Beeld je in dat je lekker in het zonnetje ligt met een ijskoud glas in je hand. Een levendige kleur hoed die je zal beschermen tegen brandende zon.


Purple Magic

Een frisse kleur die terugkeert in onze collectie. Een prachtige hoed met onbeperkte romantiek en eindeloze frisheid. Deze fedora is jouw bondgenoot, charme en kracht die harten verovert waar je ook heen gaat.


Bombay Brown

Een nieuwe tint in ons bruin pallet, passend bij elke outfit en huidtype. Het is een krachtige kleur die ons doet denken aan het nippen van een heerlijke chai of het ronddwalen over een vintagemarkt. Een beste vriend die overal bij te combineren is.

Poppin Purple

Een onbetwistbaar paarse tint die iedereens aandacht trekt. Omarm je innerlijke brutaliteit en uitgesproken stijl met deze kleur. Maak met deze hoed een stijlstatement en ben de ster op straat.


Fusion Coral

Dit is de trendkleur van 2024, een stralende kleur voor bij iedere outfit. Beeld jezelf in dat je op een druk terras zit onder een warme zon, de wind waait door je haren terwijl je deze hoed draagt. Deze hoed geeft iedereen een vrolijk en zomers gevoel.


Vintage White

Een tijdloze bestseller die ook zijn terugkeer weet te maken in deze collectie, uit het oog, maar niet uit het hart. Een wit tint die we nieuw leven inblazen en in elke garderobe een echte must is. Niet alleen leuk om een outfit mee up te spicen, maar ook om je trouwdag in een nieuw daglicht mee te zetten. Verschillende bruiden gingen je voor en ook dit seizoen zien we ze terugkomen op deze speciale dag.


Bloody Mary

Net zoals de Poppin Purple is dit een statement kleur die terugkomt in onze collectie. The Bloody Mary is een kleur die je niet snel vergeet en in de mode als fashion kleur ook terug ziet komen. Een speelse hoed kleur voor een charmante outfit. Het laat ons denken aan je favoriete bloemen en het mixdrankje dat je stiekem toch best lekker vindt. Deze fedora hoed voegt een speciale touch aan je garderobe en laat je een stapje nemen uit je comfort zone.

Shop The New Collection

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

Ok, got it
×

Most Popular

The Iconic - Vintage White

€169,95

More sizes available

The Iconic - Smooth Shadow

€169,95

More sizes available

The Iconic - Dizzle Desert

€169,95

More sizes available