Free Standard Worldwide Shipping on ALL ORDERS OVER €200 / £175 / $220*
*Terms of Service apply.
×

Blog

ACHTER DE SCHERMEN: DE REIS VAN DE INDIGO X OHDH COLLECTIE

Hi lieve hoeden liefhebbers, Indigo hier! Ik ben enorm blij om deze leuke reis achter mijn exclusieve hoedencollectie in samenwerking met Old Habits Die Hard met jullie te delen. 


De liefde en steun die we voor deze collectie hebben ontvangen is zo overweldigend lief! Het is een eer om te zien dat jullie net zo dol zijn op deze prachtige hoeden en bandana als ik. Dus ga er lekker voor zitten en laat je inspireren door ons avontuur!

Onze ontwerpreis

Het begon allemaal met een simpel idee: nieuwe, unieke hoeden creëren met Old Habits. Toen ik de kans kreeg om met Old Habits samen te werken, wist ik meteen dat ik iets wilde doen wat zij nog niet eerder hadden gedaan. We hebben uren besteed aan het brainstormen, het maken van moodboards, het bekijken van kleurstalen en het schetsen van ontwerpen. Het was een intens maar zo leuk én creatief proces waarbij we verschillende stijlen en kleuren hebben overwogen.


Wat ik vooral wilde, was kleuren gebruiken die nog niet eerder in de Old Habits Die Hard collecties waren verschenen. Dit was een uitdaging, want het betekent dat we buiten onze comfortzones moesten treden en iets echt unieks moesten creëren. Na vele meetings en heel veel creatief denkwerk, kwamen we tot een besluit: de prachtige blauwe hoeden, een beige hoed, een beige hoed met parels en een waanzinnig zijden sjaaltje!

Indigo Oord tijdens het ontwerpen van haar Unieke Hoedencollectie in Samenwerking met Old Habits Die Hard. Old Habits Die Hard. Hoedenwinkel Amsterdam. Hoed Amsterdam.
Indigo met een mooie beige hoed op. Boater Style Hoed. Unieke hoeden in Nederland. Nederlands Hoedenmerk. Hoed Amsterdam.
Een Blauwe cowboy hoed. Boater Style Hoed. Unieke hoeden in Nederland. Nederlands Hoedenmerk. Hoed Amsterdam.

De shootdag

De dag van de fotoshoot brak aan, en gelukkig hadden we prachtig weer. Jullie weten vast allemaal hoe het weer in Nederland deze zomer is, dus we hadden echt geluk!

We hebben foto's gemaakt in mijn appartement, in de straten van Amsterdam en bij restaurant Nonna. Dit gaf ons de perfecte achtergrond om deze unieke hoeden tot hun recht te laten komen. 


Mijn beste vriendin en huisgenoot Anna Noëlle hielp mee als tweede model tijdens de shoot, en ze zag er fantastisch uit! 


Daarnaast was het restaurant ook een perfecte setting voor onze collectie. Het was een hectische maar fantastische dag. We hebben gelachen, geposeerd en de stad verkend, allemaal met de prachtige hoeden op ons hoofd. 


Het was zo leuk om te zien hoe onze visie tot leven kwam en hoe de hoeden in verschillende omgevingen en belichtingen eruitzagen. Elke locatie gaf een unieke uitstraling aan de hoeden, wat laat zien hoe veelzijdig ze zijn.

Indigo tijdens de shoot van haar nieuwe campagne met Old Habits Die Hard. Unieke Cowboy Hoed. Cowboy hoed.

De Collectie

De collectie zelf is een combinatie van klassiek en modern, met een vleugje eigenzinnigheid die je van een samenwerking tussen Old Habits en mij zou verwachten. 


Van de gedurfde blauwe kleur tot het elegante silhouette van de beige hoed. Elke hoed is zo uniek. En zoals je van Old Habits gewend bent, zijn de hoeden ontworpen met zorg en aandacht voor detail gemaakt. 

Alle hoeden zijn van 100% wol gemaakt en hebben een versterkte rand. Dit betekent dat ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook lange tijd meegaan en natuurlijk comfortabel zijn om te dragen.


Wat deze collectie echt bijzonder maakt, is de zeer beperkte oplage. De meiden van Old Habits vertelden mij al dat de voorraad snel gaat. Dit betekent dat elke hoed een uniek exemplaar is wat je niet snel bij iemand anders zult zien.

Deze prachtige, unieke hoeden zullen waarschijnlijk snel uitverkocht zijn. Dit betekent dat je niet te lang moet wachten met het bestellen. Als je een van deze unieke stukken wilt bemachtigen, is dit je kans.


Deze collectie is meer dan alleen hoeden; het is een weerspiegeling van onze creatieve reis en de passie die we in elk ontwerp hebben gestoken. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier zullen hebben met het dragen van deze hoeden als wij hadden bij het maken ervan. 


Bedankt voor jullie voortdurende steun en liefde. Tot de volgende keer, en veel plezier met shoppen!


Liefs,

Indigo


P.S. Vergeet niet om ons te taggen in jullie foto's met de hoeden!
We kunnen niet wachten om te zien hoe jullie ze stylen.

Shop nu mijn exclusieve collectie

Older Post
Newer Post

This website uses cookies to ensure you get the best experience. Learn more

Ok, got it
×

Most Popular

-20% off

The Iconic - Vintage White

€169,95 €135,96

More sizes available

The Iconic - Bamboo Green

€169,95

More sizes available

The Iconic - Smooth Shadow

€169,95

More sizes available